Tervetuloa blogiimme, jossa pureudutaan erilaisiin vapaa-ajanviettotapohin, joista osa on suunnattu erityisesti eläinrakkaille lemmikinomistajille! Tässä blogissa käsitellään erilaisia harrastuksia, lemmikkieläimiä, matkustamista ja yritystoimintaa. Esittelemme myös erilaisia mielenkiintoisia koirarotuja, kuten vinttikoiran. Lisäksi pureudumme terveyden, fitness-harrastuksen ja terveellisen ravinnon maailmaan, unohtamatta myöskään maailman eri alueiden tarjoamia virkistysmahdollisuuksia. Etenkin rankkaa työtä tekevien henkilöiden on tärkeää virkistäytyä säännöllisesti itseään miellyttävillä tavoilla ja juuri siitä tässä blogissa on kyse! Toivomme, että viihdyt ja virkistyt blogipostaustemme parissa!

Vinkit koiran hankintaan

Suomalaisissa perheissä koira on usein kuin perheenjäsen ja koira löytyykin yhä useammasta taloudesta – monesta kodista koiria löytyy jopa useampia kuin yksi! Tästä syystä ehkä eräs blogimme kiinnostavimmista artikkeleista onkin postaus, joka tarjoaa vinkkejä ensimmäisen koiran hankintaa silmällä pitäen. Jos haluat tietää, mitä tulee ottaa huomioon, kun perheeseen on tulossa koira, kannattaa ehdottomasti lukea kyseinen postaus!

Hyviä syitä koiran hankintaan

Usein koiran sanotaan olevan ihmisen paras ystävä ja koiran kanssa touhuaminen onkin monen mielestä parasta mahdollista virkistäytymistä. Pitkät kävelylenkit luonnonhelmassa vievät koiran omistajankin keskelle luontoa ja virkistävät häntä kokonaisvaltaisella otteella. Blogistamme löytyvä 4 hyvää syytä hankkia koira -niminen artikkeli kertoo lisää syitä, joiden vuoksi koiran hankkiminen voi olla oikea valinta myös sinulle ja perheellesi. Koiran hankintaa kannattaa aina harkita monelta kantilta ja varmistaa, että koirasta on valmis huolehtimaan koko sen eliniän.

Katsaus vinttikoirien historiaan

Koiraihmisille on luvassa muutakin mielenkiintoista luettavaa, sillä blogistamme löytyy myös muun muassa katsaus vinttikoirien historiaan maassamme. Jos haluat tietää miten ja milloin vinttikoirat tulivat Suomeen, kannattaa lukea aiheesta lisää kyseisestä postauksesta. Lue myös, kuinka vinttikoirille järjestettävät kilpailut saapuivat Suomeen. Vinttikoiria käsittelevä toinen artikkelimme kertoo näiden upeiden koirien kilpailemisesta. Jos sinulla on vinttikoira tai aiot hankkia sellaisen, ovat nämä postaukset sinulle tärkeä tietopaketti, joka toivottavasti inspiroi sinua tarjoamaan koirallesi entistä enemmän mielekkäitä virikkeitä, joiden avulla koirasi saa elää mahdollisimman lajille tyypillistä elämää. Ja nämä koirat todella rakastavat juoksemista, mikä tekee niiden kilpailuttamisesta erityisen mielekästä toimintaa!